Kingi koolile raamat

Peame Tallinna Toomkoolis oluliseks lugemist ja head kirjandust. Mai lõpus tähistame koolis taas lugemisnädalat. Selleks, et meie kooli raamatukogus oleks rohkem head kirjandust, alustasime eelmise aasta kevadel traditsiooni “Kingi koolile raamat” ning jätkame sellega tänavu. Eelmisel aastal täienes meie raamatukogu tervelt 200 teose võrra ning raamatuid on juba usinasti loetud.

Meie soovinimekirjas on nii ilukirjandust, erialakirjandust kui ka võõrkeelset kirjandust. Tabelis on eraldi Apteegi maja (1.-4. klassi) ja Toompea maja (5.-9. klassi) soovid.

Kui soovid anda oma panuse kooli raamatukogu rikastamisse, vali nimekirjast sobiv(ad) teos(ed), kirjuta tabelisse väljavalitud raamatu(te) järele oma nimi, andes nii teistele märku, et hoolitsed selle soovi täitmise eest. Tabel meie raamatusoovidega on siin: Tallinna Toomkooli raamatusoovid

Raamatuid ootame koolimajadesse pärast kevadist koolivaheaega, 2.-8. maini, et need lugemisnädalaks kooli raamatukogus arvele võtta ja riiuleisse sättida. Oleme tänulikud nii uute kui ka heas korras kasutatud raamatute eest.

Toomkooli õpilaste ja õpetajate nimel
arendusjuht Reet Klettenberg

Kokku kingiti koolile sel korral 200 raamatut. Suur tänu lahketele kinkijatele!